Onze blogs

Rue de surène
 • Paris...again!

  Wij waren onlangs in Parijs. De zondag voor de grote brand in de Notre Dame. We zijn er toen van ver langs gelopen want eenmaal bezocht ga je eigenlijk nooit meer terug. Wie heeft er nu zin om in de eindeloze wachtrijen te gaan staan?
  Jammer van dat kleine spitse torentje... want ik vermoed dat ze dat niet meer gaan vervangen. Je hoort en ziet al de wildste projecten circuleren over de heropbouw. En de Fransen kennende kan dat dus alle richtingen uit gaan!
  Met Sinksen gaan we sowieso terug en we blijven dan twee nachtjes slapen. Tijd genoeg dus om even polshoogte te gaan nemen - indien mogelijk natuurlijk.
  Maar eigenlijk zijn we naar Parijs gereden om Koen's kerstcadeau uit te proberen. Ik heb hem "une carte POP" cadeau gedaan. Dat is een prioritaire toegangskaart voor Centre Pompidou. We kunnen daarmee een jaar lang - van maart 2019 tot maart 2020 - alle tentoonstellingen bezoeken.


  lees meer

Meer blogberichten

Ms AprilFish
 • How to be a pro reseller #vinted

  In een recente blogpost konden jullie het al lezen, ik ben een Vintie geworden. Je lacht misschien met het woord Vintie, maar zo werd ik al vaak genoemd in de Vinted community.

  Vandaag wil ik jullie mijn 5 PRO TIPS delen. Ik verkocht de laatste maand redelijk veel stuks, allemaal om die stomme boetes van Europcar te betalen, maar die zijn gelukkig ondertussen vergoed!

  Vinted heeft me zwaar te pakken en ik vind het leuk om zo mijn niet gedragen items te verkopen aan iemand die ze wel zal dragen. Ik kreeg de laatste weken redelijk wat vragen van vriendinnen over mijn Vinted aanpak. Ik veronderstel dus dat er nog vrouwen zijn die hun kleerkast willen uitmesten en dat centje bijverdienen met Vinted. Vandaar mijn blogpost van vandaag. Genoeg inleiding, jullie zijn hier voor de tips, so let's go!  Neem voldoende foto's

  Vinted laat je toe 5 foto's per artikel te posten, DOE DAT OOK, denk maar zelf eens als je online iets koopt, dan wil je echt veel foto's om voldoende informatie te hebben over het item.
  Neem foto's in daglicht, zonder flits en draag het artikel ook op een foto. Dit zal je verhinderen om achteraf nog foto's door te ... lees meer

Meer blogberichten

Rue de surène
 • No items.

Meer blogberichten

Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.