Onze blogs

Rue de surène
 • Paris...again!

  Wij waren onlangs in Parijs. De zondag voor de grote brand in de Notre Dame. We zijn er toen van ver langs gelopen want eenmaal bezocht ga je eigenlijk nooit meer terug. Wie heeft er nu zin om in de eindeloze wachtrijen te gaan staan?
  Jammer van dat kleine spitse torentje... want ik vermoed dat ze dat niet meer gaan vervangen. Je hoort en ziet al de wildste projecten circuleren over de heropbouw. En de Fransen kennende kan dat dus alle richtingen uit gaan!
  Met Sinksen gaan we sowieso terug en we blijven dan twee nachtjes slapen. Tijd genoeg dus om even polshoogte te gaan nemen - indien mogelijk natuurlijk.
  Maar eigenlijk zijn we naar Parijs gereden om Koen's kerstcadeau uit te proberen. Ik heb hem "une carte POP" cadeau gedaan. Dat is een prioritaire toegangskaart voor Centre Pompidou. We kunnen daarmee een jaar lang - van maart 2019 tot maart 2020 - alle tentoonstellingen bezoeken.


  lees meer

Meer blogberichten

Ms AprilFish
 • Sustainable Shopping #thrifting

  Sinds enkele jaren heb ik een liefde voor thrifting of tweedehands shoppen gekregen. Voornamelijk omdat het mijn ecologische voetafdruk een stuk kleiner maakt, maar ook omdat het gewoon leuk is.

  De zindering die door me heen gaat als ik iets vind dat echt bij me past en dat zo dat hoekje af heeft, daar hou ik van! Iets met karakter, een verleden... Als ik dat kan combineren met ons hedendaagse interieur en onze eigen stijl dan sta ik te glunderen als een kleuter met een lolly. Heerlijk gewoon!

  Sinksen staat voor de deur - voor al wie van Kortrijk en omstreken is, hét weekend van het jaar - en er is steeds een reuze rommelmarkt midden in de stad. Ik ga zeker eens snuisteren langs de kraampjes en kijken of ik iets op de kop kan tikken.

  In deze blog toon ik jullie maar al te graag welke leuke spullen ik de afgelopen jaren al bijeengegaard heb.Meer blogberichten

Rue de surène
 • No items.

Meer blogberichten

Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.