Onze blogs

Rue de surène
 • Paris...again!

  Wij waren onlangs in Parijs. De zondag voor de grote brand in de Notre Dame. We zijn er toen van ver langs gelopen want eenmaal bezocht ga je eigenlijk nooit meer terug. Wie heeft er nu zin om in de eindeloze wachtrijen te gaan staan?
  Jammer van dat kleine spitse torentje... want ik vermoed dat ze dat niet meer gaan vervangen. Je hoort en ziet al de wildste projecten circuleren over de heropbouw. En de Fransen kennende kan dat dus alle richtingen uit gaan!
  Met Sinksen gaan we sowieso terug en we blijven dan twee nachtjes slapen. Tijd genoeg dus om even polshoogte te gaan nemen - indien mogelijk natuurlijk.
  Maar eigenlijk zijn we naar Parijs gereden om Koen's kerstcadeau uit te proberen. Ik heb hem "une carte POP" cadeau gedaan. Dat is een prioritaire toegangskaart voor Centre Pompidou. We kunnen daarmee een jaar lang - van maart 2019 tot maart 2020 - alle tentoonstellingen bezoeken.


  lees meer

Meer blogberichten

Ms AprilFish
 • Thrifting vintage for you #shopmyvintagestash

  Ik liet jullie onlangs weten dat thrifting een van mijn bezigheden is. Ik vind het heerlijk om rommelmarktjes of tweedehands winkels uit te kammen op zoek naar vintage keramiek en hebbedingen. Ik krijg er niet genoeg van...


  Mijn hobby liep een beetje uit de hand, ik heb ook maar één huis om te decoreren en ik hou nog steeds van een opgeruimde maar wel gezellige ruimte, vandaar dat ik enkele van mijn vintage spullen ga verkopen op de blog en de Facebook pagina. Jullie kunnen er de items aanschaffen die ik zelf niet in ons huisje gezet krijg of die qua kleur niet helemaal passen.


  Ik weet dat veel mensen de tijd niet hebben of willen maken om ... lees meer

Meer blogberichten

Rue de surène
 • No items.

Meer blogberichten

Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.